Bel ons Stel je vraag

De beste koffiemachines

Voor het lekkerste kopje
koffie op de werkvloer

Een goede kop koffie, espresso of cappuccino is
het visitekaartje als je bezoek ontvangt en vaak
het eerste wat je opvalt.

Advies

Jura
Koffiemachines

Bekijk automaten

Facil
Koffiemachines

Bekijk automaten

Animo
Koffiemachines

Bekijk automaten

WMF
Koffiemachines

Bekijk automaten

Referenties

Wat klanten zeggen

"Review 3"

Mill.Art | Design + Communicatie

We zijn voor onze koffiebonen overgestapt van een grote en goedkope webshopaanbieder naar Kaldi. Nadat Patrick ons een proefpakketje met verschillende smaken had afgeleverd kwam de biologische koffie ‘Natures Child’ unaniem als lekkerste uit de bus. We betalen graag iets extra’s voor ‘eerlijke’ en lekkere koffie. Onze klanten waarderen een lekkere kop koffie en Kaldi draagt daar 100% aan bij. Daarnaast zijn de levertijden van Kaldi betrouwbaar, je mailt je bestelling en een dag later wordt de koffie geleverd, soms zelfs dezelfde dag even persoonlijk door Patrick afgeleverd. Je zit dus nooit zonder koffie, heel gerustellend want je dag begint prettiger met een kop koffie gezet van Kaldi-koffiebonen.

"Review 2"

VV Berkum

Sinds enkele maanden hebben Kaldi zakelijk en VV Berkum een overeenkomst die in eerste instantie 5 jaren gaat duren. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat de afspraken die zijn gemaakt tot in de puntjes worden nagekomen door Patrick onze contactpersoon bij Kaldi zakelijk. Of het nu een probleempje is met de afstelling van de koffiemachine, een tekort aan koffiebonen of zomaar een vraag, niets is teveel en binnen enkele uren is het het allemaal weer opgelost. Kortom, heerlijk werken voor een vereniging die honderden kopjes koffie en thee verkoopt wekelijks. Na de instantkoffie die wij jaren hebben gehad is de bonenkoffie maar ook de vele variatie thee een verademing.

"Review 1"

Auto Siero

Als autobedrijf serveren wij zo’n 1000 kopjes koffie per maand. Koffie van goede kwaliteit en snelle levering is voor ons dus ontzettend belangrijk. Patrick snapt dit als geen ander.. Bovendien is het een vriendelijke kerel met verstand van zaken!

Advies over een Jura machine?

Heeft u vragen over onze
koffiemachines?

Stel al uw vragen aan De Koffie Koopman
van Zwolle. Met zijn jaren lange ervaring
weet hij precies welke machine voldoet
aan uw wensen.