Bel ons Stel je vraag

Reviews

"Patrick Kouwen"

Patrick Kouwen

Ik heb Patrick leren kennen als een zeer kundig en aardig iemand. Veel verstand van koffie in de breedste zin van het woord. Mocht je eens gaan voor goede koffiebonen met een heerlijke smaak dan ben je bij hem aan het juiste adres !

"Jeanette Visscher Makelaars"

Jeanette Visscher Makelaars

Heerlijke koffie en goede service qua bestellen en bezorgen.

"TVZ750"

Tennisvereniging TVZ750

Tennisvereniging TVZ750 heeft in april 2023 haar servicecontract met Kaldi verlengd voor een periode van 5 jaar. De Kaldi Blend koffie beviel en bevalt ons uitstekend. De koffie is fair trade en ligt altijd op voorraad in ons magazijn. Naast dit nieuwe servicecontract voor de levering van koffie en toebehoren was TVZ750 op zoek naar een nieuwe koffiemachine. Het advies van Patrick was niet alleen uitgebreid maar ook op maat en perfect passend bij wat TVZ750 zocht, een degelijke en zeer gebruiksvriendelijke koffiemachine inclusief bijbehorend onderhoudscontract. De machine, een OptieBean X22 en de koffie doen inmiddels al maanden hun werk en er is nog geen enkele klacht binnengekomen over de machine of over de smaak van de Kaldi koffie. Maar ja dat laatste wisten we eigenlijk al jaren!

"Felton"

Felton

Het kloppend hart van onze organisatie ligt centraal in ons kantoor. Hier staat Sinds 2020 onze Jura die we gewoonlijk vullen met 2 soorten bonen: Barista’s choice en Sicilian Blend. Twee heerlijke soorten die perfect met elkaar te combineren zijn. Onze sterke- en goed geupdate cybersecurity, firewall configuraties en managed-services zijn allemaal ontwikkeld met een lekkere kop Kaldi koffie!

"KP Interieur"

KP Interieur

Kaldi's versgemalen koffie heeft een vaste plek veroverd in ons werkcafé. De consistentie in kwaliteit en smaak is opmerkelijk en het is duidelijk dat er veel zorg en aandacht is besteed aan het selecteren en branden van de bonen. De collega’s kijken elke ochtend uit naar hun kopje Kaldi koffie of één van de andere specialiteiten uit de machine om de dag goed te beginnen. Met recht: een lekker bakkie!

"The Solution Shop"

The Solution Shop

Sinds jaren kopen wij onze koffie maar ook onze koffiemachines bij Kaldi. De reden waarom wij zo honkvast zijn is niet alleen vanwege de lekkere koffie maar ook de service die Kaldi aan zijn klanten geeft. Niets is te veel voor deze mensen.

"Basisschool Het Atelier"

Basisschool Het Atelier

De leerkracht doet ertoe! Daarom is het belangrijk om goed voor ze te zorgen. De dag beginnen met een goede kop koffie, in de middag een vers kopje thee en als afsluiter van de dag een warme chocolademelk… De Animo van Kaldi voorziet alle leerkrachten moeiteloos van deze warme dranken. Service en levering zijn snel en met Patrick is het altijd prettig overleggen. Kortom: Door Kaldi Zakelijk zetten we de leerkrachten iedere dag weer in het zonnetje!

"Elderkamp Brood en Banket"

Elderkamp Brood en Banket

Wij gebruiken de Sicilian Espresso Blend espressobonen van Kaldi. Deze bonen gebruiken wij naar tevredenheid in onze lunchroom van de winkels gevestigd in Zwolle. Het spreekt ons erg aan om een vast contact persoon te hebben en zijn daarom erg blij met het persoonlijke contact van Patrick.

"Rikels"

Rikels Slaapexperts

Koffie, een belangrijk aspect voor onze winkel! Daarom zijn wij ook klant bij Kaldi (Patrick), goede eerlijke producten, eerlijk advies en snelle korte lijntjes. Dat zoeken wij in elke partner waar wij mee samenwerken.

"Review 3"

Mill.Art | Design + Communicatie

We zijn voor onze koffiebonen overgestapt van een grote en goedkope webshopaanbieder naar Kaldi. Nadat Patrick ons een proefpakketje met verschillende smaken had afgeleverd kwam de biologische koffie ‘Natures Child’ unaniem als lekkerste uit de bus. We betalen graag iets extra’s voor ‘eerlijke’ en lekkere koffie. Onze klanten waarderen een lekkere kop koffie en Kaldi draagt daar 100% aan bij. Daarnaast zijn de levertijden van Kaldi betrouwbaar, je mailt je bestelling en een dag later wordt de koffie geleverd, soms zelfs dezelfde dag even persoonlijk door Patrick afgeleverd. Je zit dus nooit zonder koffie, heel gerustellend want je dag begint prettiger met een kop koffie gezet van Kaldi-koffiebonen.

"Review 2"

VV Berkum

Sinds enkele maanden hebben Kaldi zakelijk en VV Berkum een overeenkomst die in eerste instantie 5 jaren gaat duren. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat de afspraken die zijn gemaakt tot in de puntjes worden nagekomen door Patrick onze contactpersoon bij Kaldi zakelijk. Of het nu een probleempje is met de afstelling van de koffiemachine, een tekort aan koffiebonen of zomaar een vraag, niets is teveel en binnen enkele uren is het het allemaal weer opgelost. Kortom, heerlijk werken voor een vereniging die honderden kopjes koffie en thee verkoopt wekelijks. Na de instantkoffie die wij jaren hebben gehad is de bonenkoffie maar ook de vele variatie thee een verademing.

"Review 1"

Auto Siero

Als autobedrijf serveren wij zo’n 1000 kopjes koffie per maand. Koffie van goede kwaliteit en snelle levering is voor ons dus ontzettend belangrijk. Patrick snapt dit als geen ander.. Bovendien is het een vriendelijke kerel met verstand van zaken!